Druhý Shazam má jméno, DC připravuje sólovku hrdiny, kterého možná neznáte a které postavy budou k vidění ve třetí řadě Titans

 Komiksové střípky.

Na víkendové akci DC FanDome bylo zveřejněno velké množství informací. Samozřejmě jsme se dočkali upoutávka na netrpělivě vyhlížené filmy, ale také vyšly najevo zajímavé zprávy, jako například to, jaký podtitul ponese druhý film Shazam. Bude to Fury of the Gods. 

Asi víte, že v mytologii postavy Shazam sehráli bohové velkou roli, poskytli mu jeho schopnosti, ale není přesně jasné, na co podtitul Fury of the Gods naráží. Dozvědět bychom se to měli nejpozději během premiéry 3. 11. 2022.

SOUVISEJÍCÍ: KONEC STREAMOVACÍ SLUŽBY DC UNIVERSE SE ZŘEJMĚ BLÍŽÍ, CO TO ZNAMENÁ PRO JEJÍ SERIÁLY?

To, že vznikne druhý film Shazam víme už dlouho, ale co jsme nevěděli, je to, že DC chystá filmovou sólovku postavy jménem Static. 

Zdroj: DC Comics
Jde po poměrně mladého hrdinu, objevil se až v roce 1993, jeho civilní jméno zní Virgil Ovid Hawkins a poté, co byl vystaven radioaktivnímu plynu dokáže ovládat elektromagnetismus. 

O filmu zatím nejsou známy další informace, nicméně je patrné, že jde pro DC důležitou postavu, protože s ním chystá víc různých projektů.

Přestože osud streamovací služby DC Universe nevypadá úplně nejlépe, seriály z ní by měly dál pokračovat na jiných platformách. Dočkáme se tak třetí řady Titans a bylo prozrazeno, že se můžeme těšit hned na několik nováčků. 

K vidění by měli být Red Hood. Tuhle identitu bude používat Jason Todd (Curran Walters), který se v Titans pravidelně objevuje, ale zatím jako Robin, ne Reed Hood.

Dál máme očekávat Barbaru Gordon, tedy dceru komisaře Jamese Gordona, která určitou dobu působila jako Batgirl, ale poté, co ji Joker dostal na vozík, přijala jméno Oracle a pomáhala hrdinům díky svým vynikajícím technologickým znalostem.

Kromě ve třetí řadě bude mít prostor také záporák Scarecrow, kterého už jsme v hrané podobě viděli, ale tahle verze by prý měla být jiná, než kterou už známe.

Zdroj: Deadline, CBM, DC Universe/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat