Zasloužil si něco lepšího, prohlásil o režisérovi Justice League představitel padoucha Zoda

Michael Shannon si neodpustil malý rýpanec.

Původním režisérem Justice League (2017) byl Zack Snyder, ale ten musel kvůli rodinným problémům odstoupit a nahradil ho Joss Whedon. Nicméně, na filmu bylo patrné, že se na něm podíleli dva filmaři s různým stylem (a kromě toho se proslýchá, že společnost Warner Bros. "tlačila" Whedona do toho, aby se Justice League stylem podobala Avengerům) a prostě to nedopadlo zrovna na výbornou. 


Nedávno ale bylo oznámeno to, po čem spousta fandů dlouho volala, tedy vznik sestřihu Justice League od Zacka Snydera, který příští rok nabídne streamovací služba HBO Max. A právě u téhle příležitosti se herec Michael Shannon (představitel generála Zoda z dalšího Snyderova filmu Muž z oceli) rozpovídal o Snyderovi:

"Mám pocit, že můj přítel Zack Snyder prožíval těžké časy. Měl rodinné problémy a také se potýkal s Warner Bros., Zack je milý, vlídný, laskavý, pracovitý a super svědomitý člověk a doufám, že mu tato verze [Justice League] poskytne určitý pocit satisfakce nebo ospravedlnění nebo něco takového, protože je opravdu velmi dobrý člověk. Zasloužil si něco lepší, než to, jak s ním jednali."

Dá se tušit, že Michael mluví o Warner Bros. a to asi není šokem, dá se tušit, že mu práce na Justice League zřejmě také "kecali", stejně jako Whedonovi. To samozřejmě nikdo neřekne na plná ústa, ale náznaky se objevují. 

Nicméně se zdá, že chystaný sestřih Justice League od Snydera bude plně v jeho rukou, takže uvidíme, jestli mohlo jít už poprvé o dobrý film, pokud by ho Zack dotočil nebo platí ono proslavené "Z lejna bič neupleteš."

Zdroj: Car Con Carne, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat