Ve filmovém světě se DC začíná dařit, v seriálovém zřejmě ne, vypadá to na zrušení její streamovací služby

Další "důkaz" o tom, že si služba nevede zrovna skvěle.

Už delší dobu se mluví o tom, že si streamovací služba od DC nazvaná DC Universe nevede zrovna dobře, bez ohledu na to, že nabízí povedené projekty jako Young Justice, Titans nebo Doom Patrol. To, že vše není úplně růžové někteří usoudili z toho, že série pro DC Universe se aktuálně objevují také na jiných platformách (například zmíněná Doom Patrol na HBO Max a novinka Stargirl je chvíli po premiéře na DC Universe dostupná na The CW). 

Nicméně se mluvilo o tom, že pro společnost Warner Bros. (která za DC Universe stojí) sice není služba prioritou, ovšem chce ji určitě udržet v chodu ještě minimálně pár let. Ovšem, možná se plán změnil, protože aktuálně vyšlo najevo, že DC Universe přestalo nabízet možnost předplatného na celý rok.

Zájemci měli původně možnost si za cca 75 dolarů předplatit službu na 12 měsíců, ale v současné chvíli už tato varianta není nabízena a dál je k dispozici pouze měsíční předplatné za 7,99 dolarů. 

To asi neznačí nic dobrého a nebylo by šokem, pokud by byl v blízké budoucnosti oznámen konec DC Universe. A nezbývá než doufat, že to nebude znamenat zrušení výše zmíněných seriálů. Ostatně Warner Bros. má k dispozici další streamovací službu a to  HBO Max, kam se by série mohly přesunout (když už tam jsou stejně některé k vidění).

Zdroj: CBM, Warner Bros./DC Universe (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat