V další řadě drsné (fakt drsné) komiksové série The Boys by mohla být k vidění hvězda Watchmenů a Živých mrtvých

Byl by to skvělý přírůstek k obsazení.

Druhá řada brutální komiksové podívané The Boys streamovací služby Amazonu bude mít premiéru 4. 9. 2020, ovšem už teď se mluví o třetí a není to asi překvapení s ohledem na to, že první byla ohromným úspěchem a není důvod si myslet, že by druhá být neměla. 

A je možné, že ve třetí sérii uvidíme oblíbeného herce Jeffreyho Dean Morgana, pro kterého komiksové projekty rozhodně nejsou něčím novým. Byl k vidění například ve filmu Watchmen (2009) a aktuálně působí v komiksové sérii Živí mrtví

Za seriálem The Boys stojí Eric Kripke, což je tvůrce série Lovci duchů/Supernatural, ve které měl Jeffrey také důležitou roli a právě Eric byl tázán, zda neuvažuje o tom, že by do The Boys přivedl právě Morgana:

"Rozhodně ano. Je tu jedna role, o které už teď diskutujeme. On musí... musíme to zkoordinovat. Protože jak víte, hraje v Živých mrtvých, takže má jiný domov. Ale už jsme mluvili o jedné [roli] a je tu potencionálně další, o které diskutujeme. Ale v posledním týdnu jsme si neustále psali o tom, jak vyřešit to, abychom ho dostali do seriálu. Nemyslím si, že je zatím ruka v rukávu, ale je to něco, o čem oba diskutujeme."

Nebyl prozrazeno, o kterých postavách tvůrci uvažují, ale komiksová předloha obsahuje velké množství jedinců, na které by se Jeffrey hodil. Tak snad se podaří sladit plány a ve třetí řadě herce uvidíme.


Zdroj: Collider, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat