Představitel nového Kapitána Ameriky zkritizoval Marvel za nedostatek rozmanitosti, co na to tvůrci nejúspěšnějších marvelovek?

Bratři Russoové zareagovali na komentář Anthonyho Mackie. 

Anthony Mackie (Falcon/budoucí Kapitán Amerika) se nedávno vyjádřil k malé rozmanitosti herců a tvůrců v Marvelovském filmovém universu, což se samozřejmě neobešlo bez odezvy. Teď na to zareagovali také bratři Russoové, kteří režírovali dva filmy Kapitán Amerika a dva díly Avengers:

"Myslím si, že by to vždy mohlo být lepší, pokud jde o rozmanitost v tomto byznysu a v každém aspektu každého byznysu - takže se nemýlí," poznamenal Joe Russo

"Domnívám se, že my všichni musíme tvrději pracovat na ocenění a podpoření rozmanitosti na obou stranách kamery. Velmi si Anthonyho Mackie vážíme. Nejen, že je neuvěřitelný herec, ale také neuvěřitelný člověk a zbožňovali jsme spolupráci s ním," dodal Anthony Russo.

Pokud jde o rozmanitosti, tak Marvel plní své sliby v budoucnu se dočkáme sólovky asijského superhrdiny, představení první neslyšící superhrdinky, prvního gay superhrdiny atd. atd. atd., takže snad budou spokojeni i ty, kteří volají po větší rozmanitosti marvelovského obsazení i štábů. 

Anthonyho pak jako Falcona a nového Kapitána Ameriku uvidíme v srpnu v seriálu Falcon & Winter Soldier.

Zdroj: MovieMaker, Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat