Pán prstenů: V seriálu uvidíme tři výrazné postavy z filmů

Dalo se to čekat.

Aktuálně se znovu rozjely práce na velkolepé seriálové podobě Pána prstenů, která vzniká pro streamovací službu Amazon Prime Video a tak se začaly objevovat zprávy, které se tohoto projektu týkají. Například se mluví o tom, že bychom se měli dočkat tří klasických postav z filmové série (a samozřejmě knižní předlohy). 

Řeč je o triu Elrond, Sauron a Galadriel. To asi není překvapením, dalo se předpokládat, že je s ohledem na jejich důležitost a dlouhověkost uvidíme, ale je dobré mít potvrzení. 

Předpokládám, že většina z vás ví, o koho jde, ale pokud ne, tak ve stručnosti Elrond je elfí král a člen Bílé rady, který je přítelem Gandalfa. Ve filmech ho ztvárnil Hugo Weaving

Sauron nebo-li Temný pán, byl vládcem Mordoru a také tím, kdo stvořil Prsten moci. Sauron patří k nejmocnějším bytostem z Pána prstenů, je nekromantem a býval nejvěrnějším služebníkem prvního Temného pána.

Galadriel je jednou z nejvýraznějších ženských postav v universu Pán prstenů, byla to právě ona, kdo inicioval vznik Bílé rady, jde o velmi mocnou a starou elfku, která má královský původ a byla výraznou pomocí v boji proti Sauronovi. Ve filmech ji ztvárnila Cate Blanchett.

V seriálové verzi je zmíněné postavy pravděpodobně ztvární jiní (a zatím neupřesnění) herci a zatím bohužel není známo, kdy přesně bude mít seriál premiéru, ale mělo by to být příští rok.

Zdroj: TheOneRing, New Line Cinema (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat