Manželka Chrise Hemswortha oslavila narozeniny, ty slaví také Benedict Cumberbatch a partner Scarlett Johansson se bál o svou identitu

Komiksové střípky.

Chris Hemsworth má za ženu herečku Elsu Pataky a není tajemstvím, že mají veselé manželství, což ukazuje i následující video, které zveřejnil právě Chris s komentářem:

"Šťastné narozeniny Elso Pataky. Tvé salta vzad s dopadem na obličej jsou skutečně jedinečné 😘😘😘."


Elsa oslavila 44. narozeniny (18. 7.) a shodou okolností, 44. let (19. 7.) oslavil také Benedict Cumberbatch, tedy představitel marvelovského Doctora Strange. Nezbývá než oběma popřát šťastné narozeniny.

A nakonec něco o vztahu představitelky Black Widow Scarlett Johansson, která se zasnoubila s komikem, scenáristou a moderátorem pořadu Saturday Night Live Colinem Jostem. Ten je úspěšný, ale ne tak známý jako jeho partnerka a přiznal se k tomu, že se určitou dobu obával toho, že kvůli svému vztahu přijde o vlastní identitu (rozumějte, bude vnímám jen jako "partner Scarlett"):

"Ano. To určitě byla obava. Obával jsem se o mou identitu a také, pokud jde o komedii... Vždy jsem se obával všeho, co působilo nekomediálně. Musíte si udržet svou identitu a dělat své vlastní věci."

Což Colin bezesporu dělá, jak bylo řečeno, moderuje, hraje a podílí se na scénářích k proslulému skečovému pořadu Saturday Night Live a kromě toho je na místě zmínit, že je absolvent prestižního Harvardovy univerzity a také byl vyhlášen nejvíce sexy komediálním autorem roku 2017, takže je pro Scarlett rozhodně důstojným partnerem.

Zdroj: The Howard Stern Show, Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat