Henry Cavill se rozpovídal o tom, zda by se mohl vrátit jako Superman

V ideálním světě by do toho šel.

Poté, co se Ben Affleck vzdal role Batman, zdálo se, že podobný krok udělal i Henry Cavill, pokud jde o Supermana. Ovšem, nedávno se objevily zprávy, že by společnost Warner Bros. chtěla Henryho zpět s tím, že by se zatím objevoval ve filmech jiných postav a týmů a možná by časem mohl dostat další sólovku. 

Nakonec se ale ukázalo, že šlo zřejmě jen o zbožné přání, ovšem, pokud jde o Henryho, tak ten se několikrát nechal slyšet, že by se tomu rozhodně nebránil a potvrdil to znovu:

"Množství spekulaci, věci, které jsem si přečetl na internetu, je to neuvěřitelné a někdy frustrující. To ve chvíli, kdy lidé něco uvádějí jako fakt. Tohle není ten případ. Nedošlo k tomu a konverzace [o tom] neprobíhají. Ale důležitou věcí je, že jsou z toho lidí nadšení a myslím si, že je důležité být nadšen z postavy, jakou je Superman. Superman je fantastickou postavou. Pokud o tom lidé mluví, i když si to vymýšlejí, je to v pořádku, protože to znamená, že tuhle postavu chtějí znovu vidět. A v ideálním světě bych byl nadšený, pokud bych si tuhle postavu mohl znovu zahrát."

Jinak řečeno, podle Henryho žádná jednání aktuálně neprobíhají a spíše to vypadá, že šlo jen o nepodložené dohady, ale také dal vědět, že by se nebránil znovu si navléknout plášť. Záleží ale na společnostech Warner Bros. a DC, zda budou chtít natočit dalšího Muže z oceli s Henrym nebo budou značku rebootovat, stejně jako v případě Batmana.

Zdroj: Variety, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat