Batman: Půjde o nejoriginálnější film o Batmanovi, naznačil představitel padoucha Penguina

Colin Farrell si nemůže film vynachválit.

Před nějakou dobou vyšlo najevo, že padoucha Oswalda Chesterfielda Cobblepota/Penguina v dlouho očekávané sólovce Batman ztvární Colin Farrell. A právě tenhle herec věří, že to, co se pro nás chystá, bude velmi originální podívanou:

"Na filmy s Batmanem se dívám s mými dětmi, ale tenhle scénář je něčím, co působí neuvěřitelně originálně. Spoléhá se to na [předchozí filmy], ale není to kopie, je to vystavěny z mytologie téhle postavy, Bruce Waynea, Batmana a Gothamu. Ale působí to jako verze, kterou jsme předtím nikdy neviděli. [Režisér] Matt Reevese odvedl neuvěřitelnou práci, aby to působilo povědomě a současně unikátně a neokoukaně. Je opravdu vzrušujícího, být toho součástí."

Na film The Batman se čekalo dlouho a už teď víme, že minimálně v oblasti obsazení půjde o neotřelou komiksovku. A zdá se, že i po příběhové stránce nás čeká něco, co tu ještě nebylo. Jestliže je tedy Colinovo vyjádření pravdivé, tak se máme na co těšit, protože pokud to bude unikátnější než to, co nabídl Tim Burton, pak to opravdu bude (v dobrém slova smyslu) něco...

Premiéra je naplánována na 30. 9. 2021.

Zdroj: SFX Magazine, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat