V komiksech zemře jeden z nejoblíbenějších členů Suicide Squad

Smrt čeká na jednoho z nejvýraznějších záporáků z týmu.

Jméno Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) napovídá, že členové tohoto týmu nejsou zrovna v bezpečí a nepočítá se s tím, že jejich životnost bude zrovna dlouhá. Což se v komiksovém universu od DC brzy znovu potvrdí. 

V devátém dílu komiksu Suicide Squad totiž zemře jeden z nejvýraznějších členů téhle skupiny padouchů a antihrdinů. To napovídá samotné jméno daného dílu, které zní Death of Deadshot a pokud byste o tom, že skutečně zemře tenhle oblíbenec čtenářů pochybovali, tak tady je oficiální popis:

"V tomto dílu je šokující smrt Deadshota! Muž, který nikdy nemíjí, byl v přední linii Task Force X (oficiální název Suicide Squad, pozn. redakce) od jejího začátku - bomba v jeho krku, zbraň v jeho ruce. Viděl explodovat své spolubojovníky a viděl pády států. Čelil hrdinům a čelil záporákům. Nyní má Suicide Squad jednu finální misi, odstranit muže, který je zotročil a vypsal odměnu na jejich hlavy, když utekli - Ted Kord. Ale, aby tuhle práci zvládli, nejnebezpečnější zabiják světa musí udělat jednu věc, kterou nikdy předtím neudělal - zemřít!"

Pořád nevěříte, že mají tvůrci "koule" na to, nechat zemřít Deadshota? Tak tady máte obrázek, který zveřejnil právě autor tohoto komiksu Tom Taylor (ilustrace zajistil Bruno Redondo). 

Zdroj: DC Comics 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat