Šéf Marvelu si nebyl jistý, zda obsadit Chrise Hemswortha a Toma Hiddlestona

Jak to probíhalo, to popsal režisér prvního Thora Kenneth Branagh. 

Chris Hemsworth a Tom Hiddleston se jako Thor a Loki poprvé objevili ve filmu Thor v roce 2011. Ten měl na starosti režisér Kenneth Branagh a právě tenhle herec a filmař vysvětlil, že obsazení Toma a Chrise bylo pro Marvel jedno z nejdůležitějších rozhodnutí:

"Nikdy nezapomenu na moment, kdy jsme tyhle dva kluky obsazovali. Bylo to něco jako meditace nebo svým způsobem zaříkávání. Kevin Feige (tehdejší šéf Marvel Studios, aktuální kreativní šéf celého Marvelu, pozn. redakce) obešel během daného sobotního rána svůj oválný stůl snad stokrát, zatímco já jsem říkal, 'Měli bychom jim zavolat.' 'Jsi si jistý?' 'Ano, ano, myslím, že bychom jim měli zavolat.' Věděl jsem, jak nesmírně důležité tohle rozhodnutí bylo. Kevin řekl, 'Nikdy v této společnosti neuděláme důležitější rozhodnutí, než to, co se děje v téhle místnosti v sobotu v 10:30 ráno, kdy budeme volat Chrisu Hemsworthovi a poté Tomu Hiddlestonovi. Buď to bude fungovat, nebo ne. Hodně štěstí." 

A jak víme, funguje to. Thor a Loki patří k velmi výrazným postavám z Marvelovského filmového universa a to také díky jejich představitelům, které budeme naštěstí ještě nějakou dobou v těchto rolích vídat. Loki dostane vlastní minisérii na Disney+, kdy je premiéra plánována na první měsíce příštího roku a 10. 2. 2022 se dočkáme filmu Thor: Love and Thunder.

Zdroj: Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat