Režisér nemá v plánu pokračovat v natáčení Strážců Galaxie a o režii Avenger nestál

James Gunn se vyjádřil k pár tématům. 

Filmař James Gunn stojí za prvními dvěma filmy Strážci Galaxie. Poté ho Marvel propustit kvůli cca deset let starým tweetům a Gunn začal pracovat pro DC na komiksovce The Suicide Squad, ale pak se vrátí k Marvelu a natočí Strážci Galaxie Vol. 3. Ovšem, jak se zdá, tak to bude poslední film ze série nebo minimálně poslední, na který dohlédne James. Na Instagramu napsal:

"Je to pravděpodobně můj poslední [díl Strážců Galaxie]. A pravděpodobně poslední se současným týmem. Ale nikdy nevíte!"

Šance na čtyřku se stejnými tvůrci tedy existuje, ale jak se zdá, Gunn s tím moc nepočítá. Samozřejmě to ale neznamená, že nebude dál spolupracovat s Marvelem, ovšem pokud by byl osloven pro režii dalšího případného filmu Avengers, tak by do toho nešel a nešel by do toho, i kdyby by ho oslovili už v minulosti:

"Nikdy mě neoslovili, ale neudělal bych to, i kdyby ano."

James ale nevysvětlil proč. Možná proto, že Avengers jsou o něco vážnější, než Strážci Galaxie, možná by se mu nechtělo neustále hlídat časovou kontinuitu u takového množství postav, možná je to příliš velká produkce, těžko říct, ale je jasné, že to není nic pro něj. 

The Suicide Squad bude mít premiéru 5. 8. 2021, u třetích Strážců Galaxie ještě není premiéra stanovena.

Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat