Představitel Kapitán Ameriky Chris Evans oslavil narozeniny. Kterých pět jeho filmů a seriálů stojí za zhlédnutí?

Chrisovi bylo 39 let.

Před pár dny, konkrétně 13. 6. oslavil Chris Evans 39. narozeniny. A přestože mu není ještě ani čtyřicet, má za sebou úctyhodnou filmovou kariéru. Na kontě má slušné množství filmů a pár seriálů k tomu. Které z nich byste měli určitě vidět?


I když stále vypadá svěže, tak je Chris Evans už ve věku, kdy může ztvárňovat otce. Což udělal i v seriálu pro streamovací službu od Apple. Série se jmenuje Defending Jacob a možná to není nejoriginálnější podívaná, možná se někdy až příliš inspiruje u konkurence, ale Chris Evans v seriálu předvádí skvělý herecký výkon, který stojí za pozornost.



Fandové působivých sci-fi určitě znají film Sunshine od Dannyho Boylea. Jde o působivou, skvěle zpracovanou a obsazenou podívanou, ve které sice Chris Evans není hlavní hvězdou, ale rozhodně se mezi ostatními (a skvělými) kolegy neztrácí. 




Ani ve Scott Pilgrim není Chris Evans hlavní hvězdou a více méně má spíše cameo, ale nezapomenutelné. Jeho postava je skvělá a kromě toho je tahle komiksovka bohužel trochu neprávem opomíjená, i když jde o skvělou zábavu, takže si zaslouží zmínku.




Stylový, zábavný, skvěle obsazený, takový je film Na nože z minulého roku, který dokázal, že Rian Johnson (Star Wars: Poslední z Jediů) prostě točit umí a nebojí se experimentovat. A kromě toho tahle podívaná byla příčinou toho, že se do módy znovu dostaly pletené svetry a to právě díky Chrisu Evansovi.



Chris Evans se jako Steve Rogers/Kapitán Amerika objevil v několika marvelovkách a každá z nich byla svým způsobem zábavná, ale tou nejlepší asi byl druhý díl série Captain America. Ten je považován za jednu z nejlepších marvelovek vůbec a ne bezdůvodně, nabízí zajímavý scénář, působivou práci s postavami, skvělou akci a Chrise v hlavní roli. Víc si člověk nemůže přát.



Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat