Představitel Deadpoola "vtrhl" do rozhovoru s hvězdami X-Menů a Ron Pearlman odmítl nabídku zahrát si Hellboye v rebootu

Komiksové střípky.

U příležitosti chystaného charitativního koncertu Global Citizen: United For Our Future se přes videokonferenci sešli někteří herci z původní trilogie x-menovských filmů. Ovšem, situaci trošku zkomplikovalo to, když se objevil také Ryan Reynolds, tedy představitel Deadpoola. Jak to dopadlo? To ukazuje následující video.


I když v to fandové doufali, tak nakonec nevznikl třetí díl Hellboye, ale reboot. Ten měl premiéru v minulém roce a řekněme to tak, že moc parády nenadělal. Hlavní roli si zahrál David Harbour, který byl jednou z mála chválených věcí na jinak ne zrovna oslnivém projektu. 

Jak to tak ale vypadá, tak původně byl s nabídkou návratu osloven také původní představitel Hellboye Ron Perlman. Ten to ale odmítl a vysvětlil proč:

"Jedna z věcí, které vedly k tomu, že nevznikl třetí film Hellboy je skutečnost, že Guillermo (del Toro, režisér prvních dvou filmů) je jedním z nejzaměstnanějších lidí v byznysu. Nemohl do toho jít s ohledem na to, co všechno měl na starosti, i kdyby chtěl. První dva filmy neměly s tím třetím nic společného. Reboot byl něčím, na čemž jsem měl možnost se podílet a rozhodl jsem se, že jediná verze Hellboye, na které mám zájem se podílet je ta, kterou udělám s Guillermem, takže jsem to odmítl, opravdu jsem to odmítl a neviděl jsem to a moc jsem o tom neslyšel. Přál jsem jim hodně štěstí, ale nebylo to něco, co bych měl v hledáčku."

Není jasné, co bude se značkou Hellboy dál, ale s ohledem na chladné přijetí nové verze se asi dalšího filmu jen ta nedočkáme.

Zdroj: CMB, Sony Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat