Nelíbí se vám Robert Pattinson jako Batman? Představitelka Catwoman tvrdí, že je perfektní volbou

Zoë Kravitz věří, že to Robert zvládne.

Když vyšlo najevo, že zvěsti o tom, že si hlavní roli ve filmu Batman zahraje Robert Pattison, podle očekávání to vyvolalo určitý poprask, protože pro některé lidi jde jen o "toho hezouna z Twilight ságy". Faktem ale je, že Robert má na kontě role, které dokázaly, že hrát umí. 

Jinak řečeno bychom mu měli dát šanci, protože by jako Bruce Wayne/Batman mohl být skvělý. A představitelka Seliny Kyle/Catwoman Zoë Kravitz si myslí, že je perfektní volbou:

"V první řadě je to opravdu dobrý herec. Začal jako svým způsobem teenagerovská senzace, ale myslím si, že poté jsme zjistili díky jeho práci, že se tu děje něco víc. Je to opravdu zajímavý umělec a to je svým způsobem velmi batmanovské. Je tu iluze Bruce Waynea a pak ve stínech máme Batmana, v jehož případě se dějí mnohem komplikovanější věci. A právě díky tomu si myslím, že je skvělý pro tuhle roli. Svým způsobem se s ní může ztotožnit a navíc v kostýmu vypadá dobře. Vypadá v něm opravdu dobře. Má dobrou čelist. Je to prostě výtečný herec a do toho, co dělá dává vše, co může. Myslím si, že je to opravdu náročná role, protože lidé mají velká očekávaní. A je v mnoha ohledech také omezující. Jste oblečeni v kostýmu a nejsou vidět oči a můžete se pohybovat jen určitým způsobem. Takže vám nezbývá, než být opravdu kreativní, pokud chcete ztvárnit vícevrstevnatou postavu. On je na výzvu připraven a už nyní má opravdu zajímavé nápady. Myslím si, že je perfektní, perfektně obsazen."

To, jak Robertovi role (a kostým) sedla uvidíme 30. 9. 2021.

Zdroj: Variety, Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat