Muž z oceli 2: Studio údajně nevěří, že další film Supermana je pro diváky dost zajímavý

Zatím prý není vůle natočit další sólovku.

Nedávno se začalo spekulovat o tom, že by se Henry Cavill měl vrátit do role Supermana. Není to ovšem jisté, ale i tak je spousta lidí, kteří doufají, že se vznikne Muž z oceli 2. 

Zatím se ale zdá, že pokud si Henry znovu nasadí kostým, pak to bude kvůli tomu, aby se objevoval ve filmech jiných postav a týmů. Nicméně, jak se ukázalo, ani to není zrovna jisté a spíše zatím jde o zbožné přání fandů, než realitu.

Kromě toho se objevily informace, že Warner Bros. údajně nevěří, že by samostatný film Supermana aktuálně dokázal u diváků dostatečně zabodovat. Server Heroic Hollywood uvedl, že názor Warner Bros. je v současnou chvíli následující:

"Samostatný film Supermana by aktuálně neuspěl. Možná potom, co nabere obrátky poté, co bude hrát vedlejší role v některých úspěšných DC filmech, by tu mohla být šance na sólovku."

Kromě toho, pokud bude v dohledné době schválen další film se Supermanem, tak rozhodně není jisté, že bude mít tvář a svaly Henryho. 

"Pokud chtějí přilákat [studio Warner Bros.] špičkové filmaře jako je J.J. Abrams, aby režírovali projekty jako je Superman, pak budou [filmaři] vyžadovat to, aby mohli do ústřední role obsadit toho, koho uznají za vhodné."

Upřímně řečeno, nechci být velký pesimista, ale něco mi říká, že Henry Cavill už se jako Superman neobjeví. Byl bych rád, pokud by tomu bylo jinak, ale příliš tomu nevěřím. Vy ano?

Zdroj: Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat