Komiks ukázal, co by se stalo, pokud by Joker zabil Batmana a návrh vzhledu marvelovského záporáka Ronana

Komiksové střípky.

Roky a roky (a roky) se Joker snaží zabít svého úhlavního nepřítele Batman. A byť existují komiksové linie, kde se mu to povedlo, tak obvykle selže. Ovšem, v komiksu Joker 80th Anniversary Special se mu to podařilo. 

Po intenzivní snaze zabil Batmana s tím, že Alfred poté odhalil pravé jméno Netopýřího muže novinářce Lois Lane s tím, že chtěl, aby se svět dozvěděl, kdo byl oním proslulým bojovníkem proti zločinu. Jokerův plán ovšem neskončil smrtí Batmana. 

Chtěl zaútočit také na truchlící na pohřbu s pomocí sebevražedné vesty. Ovšem, to si nakonec rozmyslel, když byl svědkem toho, že lidé na posledním rozloučení neronili slzy, ale veselili se, protože usoudili, že je to nejlepší způsob, jak se rozloučit s Brucem Waynem. 

Jediný, kdo neměl úsměv na tváři byl nakonec Joker, který ztratil smysl života. Jenže netrvalo to dlouho a znovu ho našel, znovu našel způsob, jak mučit lidi, stal se zaměstnancem Gothamského dopravního oddělení...

Ronan věrný předloze


Ve Strážcích Galaxie (2014) a následně v Captain Marvel (2019) se objevil záporák Ronan (Lee Pace). A původně se zvažovalo, že by jeho vzhled byl výrazně blíž tomu, jak vypadal v komiksech, které stvořil Jack Kirby. Obrázek nabídl umělec Aleksi Briclot:



Zdroj: DC Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat