V komiksovce Noví mutanti měli být dva veleznámí X-Meni a všechny scény z marvelovek tak, jak jdou za sebou

Komiksové střípky.

Posledním x-menovským filmem, který vznikl pod křídly studia Fox, než se stalo součástí Disneyho, jsou Noví mutanti. Ti se na plátna snaží probojovat už dlouho, několikrát se měnilo datum premiéry a dokonce se spekulovalo o tom, že by mohl být film uveden skrze streamovací služby, ale nakonec to se zdá, že dorazí do kin a to 27. 8. 2020. 

Vypadá to na zajímavou podívanou, protože Noví mutanti budou mít hororový nádech, což u projektů na motivy marvelovských komiksů není vždy běžné. A film mohl být ještě o špetku zajímavější, protože v něm původně měla být camea dvou členů týmu X-Men (některé postavy z Nových mutantů mají s tímto superhrdinským týmem spojitost, například Magik je sestrou Colossuse). Konkrétně je řeč o Profesoru X (James McAvoy) a Storm (Alexandra Shipp). Nakonec ale z tohoto plánu (bez konkrétnějšího vysvětlení) sešlo.

Pěkně za sebou

Marvelovské filmové universum obsahuje už víc než dvě desítky filmů, ale jelikož se odehrávají v různých obdobích a roky jejich premiéry samozřejmě vždy neodpovídají tomu, do jakého roku je zasazen děj filmů, je poměrně těžké se orientovat v časové ose. Speciálně pak, když se některé marvelovky odehrávají v několika časových etapách a tak se jeden fanda jménem Tony Goldmark rozhodl, že během volného času v karanténě seřadí jednotlivé scény z marvelovských filmů (ne seriálů a také nezahrnul vystřižené scény) tak, jak jdou časově za sebou. A když se podíváte na seznam, byla to určitě pořádná fuška. 

Nejbližším marvelovským filmem je Black Widow, která bude mít premiéru 5. 11. 2020.

Zdroj: Twitter (SFX Magazine), Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat