Režisér Logana nelituje toho, že nechal Wolverina zemřít, ale nebránil by se jeho návratu v marvelovkách

James Mangold se vyjádřil ke spekulacím o návratu Hugha Jackmana.

Před třemi lety se filmem Logan: Wolverine (2017) Hugh Jackman rozloučil s rolí Wolverina. Ale někteří fandové nechtějí přijmout to, že by si znovu nenasadil adamantiové drápy, speciálně teď, kdy se práva (nejen) na Wolverina vrátila Marvelu. 

Ostatně, Hugh Jackman se v minulosti vyjádřil v tom smyslu, že pokud by se mohl postavit po bok Avengerů, možná by si roli zopakoval. Nedávno se pak ale nechal slyšet, že už je na to asi pozdě. 

A pokud jde o režiséra Logana Jamese Mangolda, tak ten by se vysloveně nebránil tomu, aby se Hugh Jackman jako Wolverine v marvelovkách objevil, ale jeho příběh by musel mít smysl, nemělo by jít o tahák na peníze:

"Na co bych byl zvědavý, pokud by k něčemu takovému mělo dojít je, co s tím udělají? Tím chci říct, že bych se toho neobával, pokud by měl někdo dobrý nápad. Pokud by to bylo, 'Došly mi peníze a potřebuji velký šek a natočím nicneříkající film, který znehodnotí kvalitu toho původního,' tak to by bylo samo o sobě smutné."

Je otázkou, jak to s Wolverinem bude dál. Nedá se příliš předpokládat, že se Hugh vrátí, ale spíše dříve nebo později dojde k přeobsazení. Aktuálně ale žádné konkrétní plány nejsou. 

Mimochodem, pokud jde o to, zda James lituje toho, že nechal Wolverina v Loganovi zemřít, tak ne:

"Zdálo se být logické, že pokud tohle bude jeho poslední film, tak buďto odjede do západu slunce nebo zemře, potřebujete nějak uzavřít jeho příběh. Buďto potřebujete konec ve stylu Shanea (odkaz na hlavního hrdinu westernu Shane, kdy na svém koni odjede pryč, pozn. redakce), kdy na své motorce odjede do hor na neznámé místo, což se obvykle stalo v každém z předchozích filmů nebo ho zabijete."

Mangold se rozhodl pro definitivní uzavření a asi se shodneme na tom, že to byla dobrá volba. Smutná ale dobrá.


Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat