V marvelovských komiksech bude opět k vidění předmět tak mocný, že nepatří do rukou lidem

Ne, Kameny nekonečně to nejsou.

V Marvelovském filmovém universu jsou aktuálně nejmocnějšími předměty Kameny nekonečna, které jsou extrémně silné samy o sobě, natož, když jsou zasazeny do rukavice Infinity Gauntlet. Ovšem v komiksu najde artefakty, které jsou stejně mocné nebo dokonce mocnější.

A jeden z nich se po delší době opět v komiksech objevil. Řeč je o artefaktu známém jako Lifeline Tablet. Co to vlastně je? Je to destička, na které je vyryta formule na sérum, které dokáže navrátit mládí a zdraví a navíc tomu, kdo sérum použije dá takové schopnosti, že se stane nesmrtelnou bytostí, která je v podstatě všemocná.

Ovšem, jak se dalo čekat, tak to málokdo "udýchá". Většinou totiž po moci Lifeline Tablet toužili smrtelníci, které s nabytou mocí napáchali víc škody než užitku.

Nakonec se tak Doctor Strange a Spider-Man rozhodli, že Lifeline Tablet pošlou do "bezpečí" a to do jiné dimenze. Tam nějakou dobu vydržela, ale nyní se v komiksu The Amazing Spider-Man vrátila rozbitá na kusy.

Ty se snaží získat neblaze proslulý padouch Kingpin, který se o to ostatně pokoušel už v minulosti. Spider-Man tak spojil síly se zloduchem Boomerangem, aby Kingpina zastavili. Přece jen, tak mocný předmět v jeho robustních rukách, to by nebyla sranda.

Jak to dopadne, to bude k vidění v dalších dílech The Amazing Spider-Man. Mimochodem, ve filmové série Thor byla Lifeline Tablet k vidění v Odinově pokladnici, ale není jasné, zda to nebyl falzifikát podobně jako Infinity Gauntlet.


Zdroj: Marvel Studios (fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat