Marvelovky vrátí lidi do kin, věří Chris Hemsworth a Thor 4 obsazuje tajemnou roli

Komiksové střípky.

Aktuálně je velké množství kin po celém světě zavřeno kvůli pandemii covid-19, ale samozřejmě se jednou sály opět otevřou. Je ale otázkou, jak dlouho bude trvat, než se lidé přestanou obávat sdružovat.

Ovšem, představitel Thora Chris Hemsworth věří, že marvelovké projekty hodně pomohou tomu, aby se diváci na (často nepohodlné) sedačky kin zase vrátili:

"Také vnímám obavy. [Marvelovské filmové universum] zaujímá velké množství prostoru, [ale] je tu dost místa pro existenci dalších věcí, jako jsou umělecké filmy a menší filmy, které milujeme a obdivujeme stejně. Filmy [jako jsou ty marvelovské] nejvíce oceníte na stříbrném plátně, tyto [filmy] vytáhnou znovu lidi z jejich domovů. A já budu mezi nimi."

Uvidíme, jak moc velký vliv budou mít marvelovky na oživení zájmu o kina, ale dá se tušit, že výrazný určitě.

Například je jistě plno lidí zvědavých na Thor: Love and Thunder (původně měla premiéra proběhnout v listopadu 2021, ale nově to bude 17. 2. 2022) a teď možná budou ještě zvědavější, protože tvůrci hledají představitele nové postavy, jejíž popis je následující: "Krycí" jméno zní Zappa a ideálně by to měl být herec ve věku 11 až 12 let, buďto Afroameričan nebo Brit tmavé pleti. Ztvární postavu, která bude inteligentní, nebojácná, vyspělá a s dobrým smyslem pro humor.

Není jasné, o kterou konkrétní postavu půjde, ale už delší dobu se mluví o tom, že v marvelovských projektech budou postupně představováni členové nové generace Avengers (v seriálu Hawkeye by to měla být Kate Bishop, v sérii WandaVision Wiccan a Speed...) a spekuluje se o tom, že "Zappa" je přezdívka pro dalšího člena takzvaných Young Avengers.

Zdroj: InquirerIlluminderdi, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat