Thor: Love and Thunder - Film má podle Chrise Hemswortha jeden z nejlepších scénářů. A podívejte se na návrhy vzhledu "tlustého" Thora

Australský sympaťák promluvil o čtvrtém filmu Thor.

Původně jsme se měli filmu Thor: Love and Thunder dočkal v listopadu roku 2021, ale protože kvůli covid-19 byla většina marvelovek posunuta, na čtvrtého Thora si také počkáme déle a to až do 18. 2. 2022.

Nicméně, zdá se, že se čekání vyplatí. Představitel Thora Chris Hemsworth totiž prozradil, jaký je scénář, který napsal Taika Waititi (režíroval Thor: Ragnarok a bude režírovat i Love and Thunder) a nešetřil slovy chvály:

"Je to jeden z nejlepších scénářů, které jsem za dlouhé roky četl. Je to Taika ve své nejextrémnější podobě a ve své nejlepší podobě. Pokud natočíme verzi, kterou jsem četl, bude to pořádně šílené."

Už Ragnarok byl vcelku divoký a podle všeho to byla jeden předehra před Love and Thunder. Ovšem, je tu riziko, že by to mohlo být šílené až moc, ale snad se bude Taika trochu krotit a vznikne podívaná, u které člověk nebude jen zmateně kroutit hlavou.

Mimochodem, stále nevíme, jestli se v Love and Thunder dočkáme "macatého" Thora, kterého jsme viděli v Avengers: Endgame (2019) a právě návrhy vzhledu téhle postavy nabídl umělec Wesley Burt.

Zdroj: Jimmy Kimmel Live, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat