Parádní fanouškovský obrázek k Venomovi 2 a překvapivé postavy, které měly být v komiksu členy Avengers

Komiksové střípky.

Zatím to stále vypadá tak, že bychom se filmu Venom 2 měli dočkat 1. 10. 2020 a jak už je známo delší dobu, tak bude mít ve filmu větší roli Cletus Cassady alias symbiotický sériový vrah Carnage (Woody Harrelson). Zatím sice nevíme, jak bude ve filmu vypadat (i když možná někteří z vás viděli uniklé fotografie z traileru, které něco naznačily), ale i tak vám určitě udělá radost skvělý fanouškovský obrázek, který ukazuje právě Carnage a Venoma (Tom Hardy).


V komiksu existuje několik různých týmů Avengers. Jedním z nich jsou také Uncanny Avengers (představili se v roce 2012), které tvoří jak členové původních Avengers, tak členové X-Men. A tvůrce komiksu Rick Remender nyní prozradil, že původně přemýšlel o odlišném složení týmu.

To, které bylo nakonec v komiksu k vidění, bylo následující, Kapitán Amerika, Havok, Wasp, Scarlet Witch, Thor, Wolverine, Sunfire, Rogue a Wonder Man, ale Remender zvažoval jinou variantu.

Kapitán Amerika, Scarlet Witch, Wolverine a Thor by byli stále členy, ale k nim by se přidali Storm, Psylocke, Fantomex (člen X-Menů, který má tři mozky a dokáže vyvolávat iluze), Doctor Voodoo (to nakonec nevyšlo, protože byl v dané době v jiném komiksu zabit) a také Captain Mar-Vell (původní Captain Marvel, který je v komiksech už několik desítek let mrtvý).

Nakonec ale bylo (z neupřesněného důvodu) rozhodnuto, že tým bude vypadat jinak.

Zdroj: Sony (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat