Eternals: Možná byl odhalen záporák epické marvelovky

O koho jde?

Jak už je zvykem (neříkám, že vždy dobrým), o filmech toho před premiérou dost odhalí oficiální hračky. Je na místě zmínit, že ne vždy to, co ukazují odpovídá tomu, co je nakonec k vidění v kinech, ale někdy ano.

Je otázkou, zda to bude platit i v případě nových hraček Funko, které se týkají marvelovky Eternals (premiéra 5. 11. 2020). Byl totiž odhalen seznam Funko postaviček, které budou spojeny s velkolepou marvelovskou podívanou a figurují v něm dvě jména, o kterých se zatím nevědělo, že by se měla ve filmu objevit.

První z nich je Arishem (známý také jako Arishem The Judge), což je člen rasy Celestiánů, kteří stojí za stvořením národa Eternals a jejich úhlavního nepřítele národa Deviants. Arishem je jedním z vůbec nejmocnějších Celestiánů a rozhoduje o osudu jednotlivých planet, které jsou pod vlivem Celestiánů (spadá sem i Země).

Druhým nováčkem je Kro. Ten patří ke zmíněným Deviants. Kro dokáže měnit svou podobu a byť jsou Deviants obecně vnímáni jako záporáci, tak se Kro občas přidává na stranu Eternals a dokonce měl i velmi blízký vztah s jednou ze členek Eternals Thenou (kterou ve filmu ztvární Angelina Jolie).

Není jasné, jakou roli by Arishem a Kro ve filmu mohli mít, ale nebylo by šokem, pokud by byl Arishem jedním z padouchů, možná dokonce tím hlavním. Přece jen, božská obří bytost, jejíž jedno rozhodnutí může znamenat vymazání života z celé planety, je vcelku velkou hrozbou.

Samozřejmě se ale musí potvrdit to, že ve filmové verzi budou Kro a Arishem k vidění.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat