Pán tygrů: Jeden z nejšílenějších a nejzábavnějších dokumentů za poslední roky přilákal obrovské množství diváků

Kolik?

Neříkejte, že jste neslyšeli o dokumentu streamovací společnosti Netflix nazvaném Pán tygrů/Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness. Z projektu ze světa chovatelů a "milovníků" exotických šelem se vyklubal obrovský hit, o kterém mluví skoro všichni a ne bezdůvodně, je to svým způsobem opravdu strhující podívaná.

Zajímavý námět byl samozřejmě jedním z důvodů, proč dokument uspěl a dalším bylo určitě také to, že plno lidí je nucených zůstat doma, takže se snaží zabavit. Ale ať tak nebo tak, faktem je, že sledovanost Pána tygrů v prvních deseti dnech byla neuvěřitelná.

Podle analytické společnosti Nielsen byla sledovanost v prvních deseti dnech 34,3 milionů dolarů. V prvních dnech sice nebyl dokument tak populární, ale v následujících osmi se zájem extrémně zvedl a tak se dokument vyšplhal k číslům srovnatelným s jedním z největších hitů Netflixu seriálu Stranger Things.

Není tak divu, že Netflix údajně nabídne ještě jeden díl a to v rámci několika dnů a kromě toho stanice Investigation Discovery chystá duchovní pokračování nazvané Investigating the Strange World of Joe Exotic.

Ti, co chtějí tedy další pokračování bizarních příběhů Joea Exotica a dalších postaviček z dokumentu, se mají na co těšit.



Zdroj: Nielsen/Variety, Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat