Která postava dostane ve Strážcích Galaxie 3 mnohem víc prostoru? A fotka z natáčení asijské marvelovky Shang-Chi

Komiksové střípky.

I když to chvíli vypadalo se třetím filmem Strážci Galaxie nahnutě, protože Marvel dal výpověď tvůrci téhle sérii Jamesu Gunnovi, tak nakonec se vše vyřešilo a poté, co Gunn dodělá film The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021), vrátí se k Marvelu a začne připravovat další Guardians of the Galaxy (datum premiéry by se mělo odehrát zřejmě někdy v roce 2022).

Zdroj: Marvel Studios
A právě ve třetím filmu z oblíbené komiksové série dostane víc prostoru jedna zábavná vedlejší postava.

Která? Možná tušíte, bude to Kraglin. Zlé jazyky by mohly namítnout, že to není překvapení, když ho ztvárňuje Sean Gunn, tedy bratr režiséra/scenáristy Jamese Gunna, ale Kraglin je fajn, takže asi není důvod si stěžovat (mimochodem, Sean také hraje Rocketa, respektive mu propůjčuje pohyby, hlas pro změnu Bradley Cooper).

Partička před přerušením natáčení

První marvelovkou, která bude mít v čele asijského superhrdinu bude Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. I tahle podívaná si musela dát pauzu v natáčení kvůli covid-19, ovšem režisér Destin Daniel Cretton se rozhodl, že fandy potěší alespoň fotkou s některými členy štábu a obsazení, která vznikla den předtím, než se kamery zastavily.

Film bude mít po přesunu většiny marvelovek premiéru až 6. 5. 2021.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie), Marvel Studios (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat