Kdy se Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist i Punisher se mohou konečně objevit v seriálech a filmech od Marvelu

Daredevil měl premiéru před pěti lety.

Skoro přesně před 5 lety (10. 4.) měl premiéru první hraný marvelovský seriál, který se objevil na Netflixu a to Daredevil. Ten odstartoval universum, které zahrnovalo Jessicu Jones, Lukea Cage, Iron Fista (kteří se pak spojili v The Defenders) a také Punishera.

K velkému překvapení ale byly v minulých letech všechny zmíněné seriály (vyjma The Defenders, ale je jasné, že druhá řada na Netflixu nebude) oficiálně zrušeny. Některé zprávy mluvily o tom, že byly seriály moc drahé a Netflix už je nechtěl financovat, další zdroje tvrdily, že za zrušením stojí Marvel, ale ať tak nebo tak, faktem je, že spousta lidí doufala, že se oblíbení hrdinové vrátí na streamovací službě Disney+.

Naděje ale zchladila informace, že Netflix si to smluvně pojistil a postavy z těchto sérií se určitou dobu nesmějí objevit v dalších marvelovských projektech (samozřejmě až na komiksy).

Dobrá zpráva, v listopadu tohoto roku zmíněná podmínka vyprší a Marvel bude moci volně nakládat s těmito postavami. A někteří věří, že například Daredevila/Matt Murdocka (Charlie Cox) uvidíme ve třetím filmu Spider-Man, což by rozhodně dávalo smysl s ohledem na to, co se odehrálo na konci Spider-Man: Daleko od domova (2019). Je jasné, že Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) bude potřebovat právníka a Matt Murdock je co? Právník a kromě toho, oba pánové působí v New Yorku, takže by to rozhodně byl nenásilný způsob, jak představit Daredevila v Marvelovském filmovém universu.

Zatím ale není nic takového potvrzeno, ovšem Marvel by jistě udělal radost, pokud by zmíněnou pětici přivedl zpět z "důchodu", co nejdříve.

Zdroj: CBM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat