Dvou velkých komiksovek se (zatím) zpoždění kvůli koronaviru nedotklo

O které filmy jde?

Většina hollywoodských filmů a seriálů má aktuálně kvůli pandemii Covid-19 pauzu v natáčení a tím pádem se očekávalo, že se budou přesouvat premiéry. Což se také v mnoha případech stalo, například většina marvelovek bude mít zpoždění a stejně tak některé filmy od DC.

SOUVISEJÍCÍ: VĚTŠINA MARVELOVEK BUDE MÍT ZPOŽDĚNÍ

Ale dvou očekávaných komiksovek se přesouvání nedotklo, alespoň zatím ne. Jedna spadá pod DC, druhá pod Marvel, ale mají společného tvůrce a to Jamese Gunna.

Řeč je o The Suicide Squad a Strážcích Galaxie Vol. 3. U obou filmů dostal režii a scénář na starost právě James Gunn a u obou právě tenhle filmař potvrdil, že v současné chvíli nepočítá s tím, že by mělo dojít ke zpoždění.

The Suicide Squad bude mít tedy premiéru 5. 8. 2021, ale u třetích Strážců Galaxie je to trochu chyták, protože nebylo oznámeno datum premiéry, tím pádem samozřejmě nemůžeme mluvit o zpoždění premiéry, když se neví, kdy by se měla odehrát. Ovšem Gunn prohlásil, že plány na natáčení zůstaly stejné a žádné přesuny se nechystají. Dál se počítá s tím, že se na třetí Strážce James vrhne po dokončení postprodukce The Suicide Squad (ta probíhá povětšinou z domova s ohledem na karanténní opatření) a propagačního turné k tomuto filmu, takže je řeč o posledním čtvrtletí příštího roku.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat