Chris Evans Kapitána Ameriku hrát nechtěl. Hádejte, kdo ho přesvědčil

Tušíte?

Jednou z nejvýraznějších, ne-li nejvýraznější dosavadní rolí Chrise Evanse je Steve Rogers/Kapitán Amerika v Marvelovském filmovém universu. Ale není tajemstvím, že se původně Chrisovi nechtělo upsat Marvelu s ohledem na to, že to vypadalo na dlouholetý závazek (což se nakonec potvrdilo). Ale naštěstí tu byl někdo, kdo ho přesvědčil, ať na nabídku kývne. Byla to jeho maminka Lisa Evans:

"Jeho největší obavou bylo to, že přijde o svou anonymitu. Řekl: 'Teď mám kariéru, kdy můžu dělat práci, kterou mám opravdu rád. Můžu jít na procházku se psem. Nikdo si mě nevšímá. Nikdo se mnou nechce mluvit. Můžu jít kamkoliv chci. A představa toho, že bych o to přišel mě děsí.'... Já mu na to řekla, 'Podívej, chceš hrát do konce života? Když natočíš tohle, budeš pro to mít příležitost. Nikdy se nebudeš muset obávat toho, jak zaplatíš nájem. Pokud tuhle roli vezmeš, budeš se muset prostě rozhodnout, že to tvůj život neovlivní v negativním slova smyslu - ono ti ho to umožní."

Je pravda, že o anonymitu Chris určitě přišel a dá se tušit, že už si jen tak nevyrazí do ulic se psem, aniž by si ho někdo nevšiml, na druhou stranu, peněz si vydělal opravdu dost. Zatímco za první díl Kapitána Ameriky dostal 300 tisíc dolarů, za poslední dva díly Avengers už to údajně bylo 15 milionů dolarů. Maminka tak měla pravdu, když ho přesvědčila k přijetí role. Ostatně, maminky mají pravdu vždy.

Zdroj: Esquire, CheatSheet, Marvel (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat