Slyšeli jste o tom, že by Mantis a Drax mohli dostat vlastní film? Vyloučeno to rozhodně není

Naznačil to herec i tvůrce Strážců Galaxie.

Filmy Strážců Galaxie patří k tomu nejzábavnějšímu, co Marvelovské filmové universum zatím nabízí. A protože jde také o velmi výdělečné projekty, čas od času se začne spekulovat o tom, že by některé postavy mohly dostat vlastní film.

Už nějakou dobou se šeptá o tom, že by jimi mohli být Drax (Dave Bautista) a Mantis (Pom Klementieff). A jistě by se našlo dost těch, kteří by byli pro, protože ve druhých Strážcích Galaxie (2017) mezi sebou měli tihle dva skvělou chemii. Kromě toho zatímco komiksová Mantis patří k nejlepším bojovníkům, filmová toho zatím v tomto ohledu moc nepředvedla a chtělo by to nápravu.

Ovšem, spíše to znělo něco, co je zbožným přáním fanouškům, ne reálnou možností. Ale jak se zdá, tak šílené to zase není, alespoň ne podle slov představitele Draxe Davea Bautisty:

"Co bych upřímně rád udělal, a není to můj nápad, kradu tenhle nápad, je to nápad Jamese Gunna (režisér a scenárista Strážců Galaxie, pozn. redakce), je film Drax/Mantis. A to je to, do čeho bych šel, protože by to byla pořádná zábava."

A co na to vlastně Gunn? Ten potvrdil, že nápad na film má:

"Pravda. Ovšem, nikdo nebylo řečeno, že je to vyloučeno. Stále si myslím, že by to mohlo být skvělé."

Zní to tedy, že to bylo a stále je zvažováno. I když ne v blízké budoucnosti. James totiž aktuálně pracuje na The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) pro DC a poté se vrhne na třetí Strážce Galaxie pro Marvel. Ti budou mít premiéru zřejmě nejdříve v roce 2022, týmovka Draxe a Mantis se tak pravděpodobně neobjeví v nejbližších letech (pokud se jí neujme někdo jiný).

Zdroj: Collider, Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat