Falcon & Winter Soldier: Představitel Falcona potvrdil, že se z něj stane nový Kapitán Amerika

Anthony Mackie se rozpovídal o očekávané marvelovské sérii.

V Avengers: Endgame (2019) se Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) vzdal svého štítu a předal ho Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie). Někteří sice byli překvapení, že ho nedostal Bucky Barner/Winter Soldier (Sebastian Stan), ale to tvůrci vysvětlili tím, že ještě není jasné, zda byl úplně "očištěn" od vlivu nacistické organice jménem HYDRA.

Ale jak se zdá, v seriálu Falcon & Winter Soldier, který uvidíme ještě letos, se Kapitánův štít ocitne v rukou i někoho dalšího a to Johna Walkera (Wyatt Russell), což je v komiksu superhrdina vystupující pod jmény Super-Patriot, U.S. Agent a také Kapitán Amerika.

Někteří fandové by tak mohli být nervózní z toho, kdo vlastně bude mít štít k dispozici, ale Anthony Mackie naznačil, že se není čeho bát. Během své návštěvy v talk show The Late Show with Stephen Colbert pronesl:

"Člověče, je to velké. Tím chci říct... Marvel v Americe vybral mladého muže tmavé pleti, aby reprezentoval jméno Kapitán Amerika, což je něco dosud nevídaného. Není nic, co se s tím dalo srovnávat. Je to... dojalo mě to nejen proto, že mé děti uvidí tmavého Kapitána Ameriku, ale všichni jejich kamarádi, bílí, černí, Latinoameričané a Asiaté mohou vidět vidět černocha jako Kapitána Ameriku. "

Je tak očividné, že to nakonec bude Sam, kdo se stane novým Kapitánem Amerikou a podle něj... "Je štít v dobrých rukou."

Zatím to tedy vypadá, že zatímco americká vláda se bude pokoušet udělat nového Kapitána Ameriku z Johna Walkera, tak ve skutečnosti jím bude Sam Wilson. Nicméně se dá tušit, že to bude ještě víc propletené.

Jak moc, to se dozvíme v srpnu tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat