Hra o trůny: Nejen představitel Tormunda má koronavirus, nakazila se také herečka, která ztvárnila pomstychtivou potvoru

Další hvězda fantasy série je nakažená.

Koronavirus/COVID-19 ukázal, že ho nezajímá to, kolik má kdo peněz nebo jako mé společenské postavení a tak v minulých dnech vyšlo najevo, že se nakazily i celebrity. Ať už třeba Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson, hezoun Idris Elba nebo představitel Tormunda ze Hry o trůny Kristofer Hivju.

A není jediným členem obsazení kultovní fantasy série od HBO, který musí do izolace. Nově oznámila také britská herečka Indira Varma, že je infikována.

Indiru si asi pamatujete jako Ellarii Sand, tedy ženu, která se chtěla pomstít rodu Lannisterů, což jí ale úplně nevyšlo (i když nějaký úspěch měla, zabila Myrcellu Lannister).

Herečka na Instagramu napsala:

"Je mi líto, že naše a hromada dalších představení po celém světě nemohou proběhnout kvůli pandemii Covid-19. Doufáme, že se vrátíme brzy a na všechny z vás apeluji (a také na vládu), abyste nás podpořili, až se vrátíme. Fénix/Racek (herečka je součástí obsazení hry Racek, pozn. redakce) povstane z popela. Nyní jsem s tím [koronavirem] v posteli a není to příjemné. Dávejte na sebe pozor a buďte zdraví a buďte milí k ostatním lidem."



Zdroj: HBO (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat