Helstrom: První marvelovský hororový seriál o dětech sériového vraha je dotočen

Alespoň tuhle sérii "nezastavil" koronavirus.

V poslední době dochází k zastavování jednoho natáčení filmů a seriálů za druhým. Postihlo to i marvelovské projekty. Pokud pomineme filmy, tak například seriály Falcon & Winter Soldier a Loki, nicméně, dobrou zprávou je, že jeden z marvelovských seriál se povedlo dotočit.

A jde o zajímavý kousek. Konkrétně o sérii Helstrom, která se zaměří na děti sériového vraha, které zjistí, že jejich otec není jen zvrácený člověk, ale mnohem víc.

Dvojice sourozenců se tak rozhodne, že bude chtít bojovat na druhé straně barikády a začne lovit lidi, kteří ubližují ostatním.

Jde o druhý hraný marvelovský seriál pro streamovací službu Hulu (prvním byli Runaways) a mělo by jít o první marvelovský projekt, který bude výrazně protknutý hororovou atmosférou. Helstrom a Ghost Rider měli odstartovat odnož marvelovských seriálů s hororovým nádechem, ale jak asi víte, Ghost Rider byl zrušen.

Helstrom ale "čistku" marvelovských seriálů přežil (postupně byly zrušeny skoro všechny marvelovské hrané seriály, které nebudou nabízeny skrze streamovací službu Disney+) a přišla dobrá zpráva, aktuálně byl dotočen. Oznámil to herec Alain Uy, který v seriálu ztvární Chrise Yena.

První řada bude mít deset dílů, ale zatím není jasné, kdy se jí dočkáme, počítá se spíše s příštím rokem, byť není vyloučeno to, že by to mohlo být už letos.

Zdroj: Twitter, Marvel Comics (obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat