V Eternals by podle statistik mohl zemřít Kit Harington, v seriálu Loki bude velmi mocný záporák a fotka padoucha z Venoma 2

Komiksové střípky.

Ve velkolepé marvelovské týmovce Eternals (premiéra 5. 11. 2020) uvidíme také Kita Haringtona v roli Black Knighta. A právě v případě téhle postavy je podle stránek Movie Mortality nejvyšší pravděpodobnost, že ve filmu zemře a to 62,5 %.

Stránky k výpočtům používají vcelku komplikovanou metodologii, ale upřímně řečeno, i ta má své mezery, takže samozřejmě není jisté, že na Black Knight skutečně čeká smrt, speciálně pak s ohledem na to, že se proslýchá to, že má Marvel s Kitem velké plány.

Loki bude možná čelit nebezpečnému záporákovi

O seriálu Loki koluje už slušná řádka spekulací a já rád přidám další. Začíná se proslýchat, že se v minisérii, která bude mít premiéru někdy během příštího roku, dočkáme známého záporáka známého jako Kang the Conqueror.

Pokud ho neznáte, tak je to génius z daleké budoucnosti, který má k dispozici hromadu technologických hračiček. Je to vynikající stratég a taktik, což se mu hodí, protože má velké dobyvatelské choutky. Jeho snad nejmocnější zbraní je to, že dokáže cestovat v čase.

Jak se dalo čekat, Marvel přítomnost Kanga nepotvrdil, ale nebylo by to překvapením s ohledem na to, že víme, že se v sérii Loki bude cestovat v čase a kromě toho se šušká o tom, že seriál Loki představí Kanga jako nového velkého záporáka pro celé Marvelovské filmové universum.

Carnage s novou image

Už víme, že se ve filmu Venom 2 ve větší roli objeví Cletus Kasady (Woody Harrelson), ze kterého se v komiksu vyklubal jeden z největších protivníků Venoma Carnage. Zřejmě se pak dočkáme toho, že spojí své síly se svou komiksovou partnerkou Shriek (Naomi Harris).

Zatím nevíme, jak by mohl vypadat Carnage, ale fotka ukazuje, jak bude vypadat Cletus. Film má naplánovanou premiéru na 1. 10. 2020.

Zdroj: ScreenRant
Zdroj: Daniel RPK
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat