Thor: Love & Thunder - Tvůrce si není jistý, zda ve filmu bude důležitá komiksová zápletka

Která?

Víme, že se ve filmu Thor: Love and Thunder vrátí Jane Foster (Natalie Portman) a dokonce se z ní stane další Thor. Jedná se o adaptaci komiksové zápletky, kde se odehrálo něco podobného, Jane trpěla rakovinou a to, že se stalo Thorem jí pomohlo v boji proti její nemoci.

Samozřejmě se tak diskutuje o tom, zda podobně temná dějová linka bude k vidění i ve filmu. Přece jen, marvelovky jsou obvykle určeny i pro mladší diváky, na druhou stranu, v komiksu jde o důležitý prvek.

A jak se zdá, ani režisér a scenárista čtvrtého Thora Taika Waititi si není jistý, jak to vlastně bude:

"Nevíme. Tahle komiksová linie [pro nás] byla velkou inspirací a ovlivnila vznik několika prvních návrhů scénáře. Ale v Marvelu vždy vše měníme. Aktuálně mohu říct jednu věc a za dva roky to bude naprosto jinak nebo daná věc nebude existovat. Pokračujeme s psaním i v postprodukci."

Je pravda, že dnes jsou běžné přetáčky a dotáčky i docela dlouho po hlavním natáčení a není úplně výjimečné, když se díky dodatečným scénám změní celkové vyznění filmu, takže se plno věcí mění ještě v závěrečné fázi příprav.

A jak to tak vypadá, tak aktuální verze scénáře se od komiksu více či méně odklání na rozdíl od těch prvních. Je tak otázkou, co uvidíme v kinech během premiéry 4. 11. 2021. Snad to bude minimálně stejně povedené jak Thor: Ragnarok (2017).

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat