Které slovo nejčastěji používal Kapitán Amerika? A Robert Downey Jr. připravující se na zlomovou scénu

Komiksové střípky.

Fandové se občas zaměřují na zvláštní věci a to platí i pro milovníky marvelovských projektů. Někdy tak diváci přijdou se zvláštní informací, o kterou byste se asi normálně nezajímali. Například to, jaké slovo (není řeč o obecných výrazech, ale o konkrétních) používal nejčastěji Kapitán Amerika (Chris Evans). Pokud byste si měli tipnout, možná by vás napadl Bucky, ale ne, nejčastější to bylo jiné jméno a to Tony. A nakonec to není překvapení, tahle dvojice spolu měla napříč Infinity ságou hodně propletenou historii.



Zobrazit příspěvek na Instagramu

• WOULD’VE GUESS IT IS “BUCKY” • Cap is probably my favorite MCU character. Out of Cap, Stark and Nat who are you gonna miss the most ??? let me know your thoughts in the comments below and tag a friend who needs to see this✌️ Go follow my Design account @sjoerd.vlessert.designs ———————————————————————— #marvel #mcu #ironman #captainamerica #thor #hulk #blackwidow #xmen #spiderman #avengers #disney #hawkeye #captainmarvel #infinitywar #Disneyplus #deadpool #blackpanther #endgame #marvelcinematicuniverse #accuratemcu #mcu #spidey #eternals #thanos #marvelstudios ———————————————————————— Feel free to repost but make sure to tag me and give me credit.✌️———————————————————————— Please follow my backup account: @mcu.accurate and my personal account @sjoerd.vlessert ‼️SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNELS
Příspěvek sdílený mcu fanpage (@accurate.mcu),

A když už se bavíme o Tonym Starkovi/Iron Manovi, tak si nyní můžete prohlédnout video ze zákulisí, ve kterém se představitel Tonyho Robert Downey Jr. připravuje na chvíli, kdy se Iron Man obětoval kvůli záchraně světa/galaxie.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat