Thor: Love & Thunder - Ne, Christian Bale neztvární Betu Ray Billa, ale někoho jiného

Koho by si měl zahrát?

Nedávno vyšlo najevo, že ve filmu Thor: Love & Thunder (premiéra 4. 11. 2021) pravděpodobně uvidíme také představitele Batmana Christiana Balea.

Jak už je u Marvelu zvykem, nebylo oznámeno, koho ztvární, ale online svět samozřejmě začal zběsile spekulovat. Často například padalo jméno Beta Ray Bill, tedy zástupce mimozemského národa Korbinitů. Beta je jedním z mála, kdo je hoden zdvižení Mjolniru, ale má svou vlastní zbraň a to Stormbreaker. Dál se tipoval Balder, tedy nevlastní bratr Thora a syn Odina.

Nicméně aktuálně se objevila informace, že Bale ztvární intergalaktického mimozemského záporáka, který bude hlavním padouchem filmu. Což nenaznačuje, že by mělo jí to Betu Ray Billa (který byl sice chvíli považován za padoucha, ale nakonec se ukázalo, že je hrdina) nebo Baldura (ten je také obvykle znázorňován spíše jako kladná postava).

Mluví se tak o tom, že by mohl herec představovat dlouho očekávanou postavu Adama Warlocka nebo Silver Sufera, kdy oba působili určitou dobu jako záporáci a to velmi výrazní, než se přidali na světlou stranu síly.

Samozřejmě je tu ale X dalších možností, koho by si mohl zahrát, v marvelovských komiksech jsou stovky a stovky mimozemských zloduchů. Tak snad Marvel brzy odhalí, koho Bale ztvární, ale moc bych s tím nepočítal, jak bylo řečeno, společnost je dost tajnůstkářská.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat