Chtěli byste dokonalou figurku Baby Yody? Klidně, ale je drahá jako "prase"

Tak kolik.

Poté, co se v seriálu The Mandalorian objevila postava, které je přezdíváno Baby Yoda (byť Disney oficiálně používá označení The Child), propuklo všeobecné nadšení z téhle roztomilé bytosti. Překvapivě Disney nenabídl hračky inspirované tohle postavou už před Vánoci (kvůli tomu, aby byli diváci překvapeni, až poprvé uvidí Baby Yodu v seriálu The Mandalorian), ale v rámci pár týdnů až měsíců se dostanou do prodeje různé oficiální předměty právě s Baby Yodou.

Jednou z dostupných figurek bude také ta, kterou nabízí stránky Sideshow. Jedná se o dokonalou kopii filmové verze Baby Yody a to dokonce i pokud jde o výšku, která je cca 42 cm. Ovšem, za kvalitu se platí a to i v tomto případě, aktuálně je cena stanovena na pěkných 350 dolarů (tedy téměř 8 tisíc korun českých) a není jasné, kdy bude figurka dodána (předběžně by to mělo být někdy mezi srpnem 2020 a lednem 2021), nicméně se očekává, že by to mělo být ještě tento rok.

Musí se nechat, že figurka je to pěkná, ale osm tisíc korun, to člověk musí být opravdu velký fanda. Druhá řada The Mandalorian by měla být k vidění od podzimu tohoto roku.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat