Pozor, pozor, Lucifer se nakonec možná dočká další řady. A ochutnávka ze čtvrté série Stranger Things

Seriálové střípky.

Přestože měl komiksový seriál Lucifer oddanou základnu fanoušků, tak sledovanost pro stanici Fox nebyla dostatečná a sérii po třech řadách zrušila. Ovšem, fandové se ozvali, vytvořili petice a na internetu "hlasitě" volali po tom, aby se Lucifer dočkal čtvrté řady.

Na scénu tak vstoupila streamovací společnost Netflix, která poskytla projektu nový domov. A nejen to, schválila jak čtvrtou, tak později i pátou řadu, ovšem s tím, že ta bude skutečně poslední. Jak to tak vypadá, nešlo o finální slovo.

Netflix údajně aktuálně jedná se společností Warner Bros. Television, která má produkci seriálu na starosti, o vzniku šesté řady. Zatím ještě není ruka v rukávu, ale vůle tu je, takže je možné, že se diváci se seriálem ještě nějakou dobou nerozloučí.

Návrat starého známého

Další oblíbený seriál Netflixu Stranger Things letos nabídne čtvrtou řadu. Dlouho nebylo jasné, zda se dočkáme návratu oblíbeného šerifa Hoppera (David Harbour) a někteří věřili, že se definitivní odpověď na to, zda je naživu, dozvíme až během premiéry čtvrté řady, která se odehraje letos (zatím není jasné kdy), ovšem Netflix se rozhodl, že dá fandům valentýnský dárek v podobě potvrzení toho, že je Hopper stále mezi námi.

Zdroj: TVLine
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat