Další Jurský svět i Indiana Jones se začnou natáčet docela brzy

Filmové střípky.

Není tajemstvím, že série Jurský svět oživila zájem o digitální/mechanické dinosaury, který odstartoval Jurský park. A oba dva díly Jurského světa byly finančně úspěšné.

Je pravda, že dvojka s podtitulem Zánik říše z roku 2018 vydělala o cca 300 milionů méně než první Jurský svět (2015), ale pořád to bylo 1,3 miliardy, což je úspěch.

Není asi tak překvapením, že bude i trojka a ta se podle jednoho z představitelů hlavních rolí Chrise Pratta začne natáčet...

"...Velmi brzy. Hraji v tom! Ano, připravujeme se. Jsme připraveni vrhnout se na to velmi rychle."

Ostatně, premiéra třetího dílu je naplánována na 11. června 2021, takže by se na něm opravdu mělo začít pracovat, co nejdříve.

Indiana Jones začne brzy práskat bičem po páté

Ve stejném roce bychom se měli dočkat dlouho očekávaného pátého dílu Indiana Jones. Ten čtvrtý s podtitulem Království křišťálové lebky nebyl úplně trefou do černého, takže fandové doufají, že pětka napraví sérii jméno.

Mluví se o ní už docela dlouho, ovšem od premiéry čtyřky uběhlo už cca 12 let a pořád nic. Ovšem, zdá se, že se opravdu dočkáme, protože Harrison Ford naznačil, že by se natáčení mělo rozjet někdy v průběhu letošního léta.

Jak bylo řečeno, pětka by měla do kin dorazit příští rok, ale zatím není jasné, kdy přesně, ovšem s ohledem na to, že by první klapka měla padnout v létě, tak se dá stěží očekávat, že to bude v první polovině roku 2021.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat