Doctor Strange 2: Možná se dočkáme odlišných verzí známých postav

Nebylo by to překvapením.

Druhý film Doctor Strange nese trošku delší název Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Nevíme přesně, co se v očekávané marvelovce bude dít (byť jsou tu určité spekulace, například, že Scarlet Witch zešílí a začne být obrovskou hrozbou), ale ze jména je patrné, že svou roli sehraje takzvaný multivesmír.

To nabízí velké množnosti, v příběhu tak mohou figurovat alternativní světy a dimenze a tím pádem i odlišné verze postav, které už známe. A zdá se, že právě to můžeme očekávat. Jinak řečeno, na stříbrném plátně se může objevit někdo, koho už jsme v předchozích filmech viděli, ale tentokrát ztvárněný úplně jiným hercem.

Server MCU Cosmic v případě druhého Doctora Strange věří, že:

"Můžeme spatřit už známé postavy z MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), ale ve velmi odlišném podání."

Multivesmír otvírá v podstatě neomezené možnosti. Pokud budeme hodně velcí optimisté, bez problémů by se mohli objevit X-Meni nebo třeba Deadpool, aniž by to bylo nutné složitě vysvětlovat. A vlastně by to byl dobrý způsob, jak oficiálně představit tyhle týmy a postavy, které spadají pod FOX (ten se v minulém roce stal součástí Disneyho) jako součást Marvelovského filmového universa.

Nic z toho ale zatím potvrzeno nebylo. Budeme si muset počkat, jak tvůrci s možnostmi, které nabízí multivesmír naloží. Dozvíme se to 6. 5. 2021.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat