Doctor Strange 2: Fandové věří, že by se mohl objevit Tobey Maguire jako Spider-Man

Fandové věří, že by tak mohl přivést zpět Tobeyho Maguira.

Není to tak dlouho, co film Doctor Strange in the Multiverse of Madness přišel o režiséra Scotta Derricksona, takže se aktuálně hledá nástupce. A mohl by jím být Sam Raimi, který má na kontě trilogii Spider-Man s Tobeyem Maguire.

Podle některých zdrojů probíhají se Samem jednání a je to na dobré cestě. Začalo se tak ihned spekulovat o tom, zda by to neotevřelo dveře pro přivedení Tobeyho v roli Spider-Mana do Marvelovského filmového universa.

Možná to na první pohled zní šíleně, ale z názvu druhého dílu Doctora Strange je jasné, že svou roli sehraje takzvaný multivesmír a bylo naznačeno, že pravděpodobně uvidíme už v minulosti představené postavy, ale jinak, než je známe (je možné, že je ztvární odlišní herci).

Tím pádem jiná varianta Spider-Mana není něčím, co by bylo šokující a nemělo by to logické (rozumějte komiksově logické) vysvětlení.

Samozřejmě jsou to zatím jen zbožná přání a dohady, ale pokud by Sam skutečně druhého Doctora Strange režíroval, pak by tohle mohla být reálná možnost.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat