Captain Marvel prý ve filmovém světě povede hned dva superhrdinské týmy. A v komiksu spojí síly s Wolverinem

Marvel má přece jen s touhle postavou velké plány.

Postava Captain Marvel (Brie Larson) nebyla přijata úplně kladně. Někomu se nelíbilo to, že má ženská hrdinka vlastní film, někdo tvrdí, že Brie Larson se mu do téhle role nehodí atd. Došlo to dokonce tak daleko, že byl film cílem takzvaného review bombingu, kdy organizované skupiny záměrně extrémně snižovaly hodnocení filmu Captain Marvel (2019) na různých serverech.

A zdálo se, že Marvel si úplně neví rady, co si s postavou počítat, respektive jak ji udělat více sympatickou (údajně k tomu chtěl použít Spider-Mana), na druhou stranu, zástupci Marvelu se vyjadřovali v tom smyslu, že mají s Captain Marvel velké plány, a že půjde o novou tvář Marvelovského filmového universa, která nahradí Iron Mana (Robert Downey Jr.).

Vypadá to, že to dál platí, protože se objevily informace o tom, že by Captain Marvel měla být nejen vůdkyní týmu A-Force (což je variace na Avengers, kdy jsou členy týmu pouze ženské postavy), ale také Ultimates, tedy skupiny, jejíž vznik posvětila americká vláda. Jde o alternativní verzi Avengers a jejími zakládajícími členy jsou Nick Fury, Wasp, Kapitán Amerika, Thor, Iron Man a Giant Man.

Je ale na místě zmínit, že zatím jde o nepotvrzené informace a oficiálně nebyl oznámen vznik ani jednoho z výše uvedených filmů, ovšem, minimálně A-Force je velmi pravděpodobnou možností.

Co ale jisté je, je to, že v komiksu Captain Marvel spojí síly s nečekaným superhrdinou a to samotným Wolverinem. Něco podobného se nestane poprvé, vlastně má tahle dvojka poměrně bohatou společnou historii, nicméně už je to nějako dobu, co stáli bok po boku.

Znovu k tomu ale dojde a to v 17. dílu komiksu Captain Marvel, který vyjde 15. 4. 2020.

Zdroj: Marvel Comics


Zdroj: Cheatsheet
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat