WandaVision: V seriálu se zřejmě objeví další mrtvá postava

Tušíte?

Nedávno vyšlo najevo, že marvelovský seriál WandaVision nebude k vidění až v roce 2021, ale už letos (byť není jasné, kdy přesně) a teď tu máme další zajímavou zprávu (kterou ale Marvel ani Disney zatím nepotvrdily) a to, že se možná dočkáme další mrtvé postavy (kromě Visiona).

Koho? Asi tušíte, měl by to být Wandin bratr Pietro/Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), který zemřel během událostí v Avengers: Age of Ultron (2015).

A nakonec by to nebylo tak velké překvapení, seriál se bude (alespoň částečně) odehrávat v jakémsi snovém světě nebo iluzorní dimenzi, což znamená, že se mohou objevit různé postavy, aniž by bylo potřeba složitě vysvětlovat jejich přítomnost.

Podle všeho to vypadá, že Wanda (Elizabeth Olsen) se bude nacházet v nějakém vysněném světě, kde bude mít šťastný život s Visionem (Paul Bettany), zřejmě spolu budou mít děti a možná v téhle představě bude naživu i Quicksilver.

Spekuluje se o tom, že Wanda časem pochopí, že šlo jen o přelud, psychicky se zhroutí, stane se Scarlet Witch a začne ohrožovat existenci celého multivesmíru, což by se mělo dál řešit v Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021).

To by zhruba odpovídala komiksu House of M, nicméně jak bylo řečeno, zatím to nebylo potvrzeno, byť to zní poměrně pravděpodobně (a zábavně).

Zdroj: DanielRPK
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat