Nejhorší epizoda seriálů z universa Živí mrtví? Fandové a novináři se výjimečně shodli

Která to je?

Je docela běžným jevem, že se v případě hodnocení filmů, seriálu, her, knih atd. atd. "běžné" lidé neshodnou v případě hodnocení s profesionálními recenzenty.

Ovšem, pokud jde o zatím nejhorší epizodu seriálů z universa Živí mrtví (které zatím tvoří dvě série a to Živí mrtví a Živí mrtví: Počátek konce), tak překvapivě v tomto případě mají obě skupiny stejný názor.

A který díl jen onen "vyvolený"? Jde o patnáctou epizodu páté řady Živí mrtví: Počátek konce nesoucí název Channel 5, která má divácké hodnocení na proslulé filmové a seriálové databází IMDB pouze 4,8 z 10. Jde o jedinou epizodu z obou sérií, která má hodnocení nižší než 5 bodů z 10. Čeští a slovenští diváci pak na ČSFD ohodnotili daný díl 45 %.

Pokud jde o recenzenty, tak podle serveru RottenTomatoes je pozitivních pouze 17 % novinářských hodnocení, což je opět nejhorší výsledek z obou seriálů.

Jak asi víte, letos se dočkáme třetího seriálu Živí mrtví, ale otázkou je, zda by se spíše tvůrci neměli soustředit na dvě existující série, protože sledovanost ani hodnocení nejsou v posledních letech zrovna oslnivé...



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat