Thor: Love and Thunder - Do filmu by obsazen představitel Batmana Christian Bale

Od DC k Marvelu.



Už nějakou dobu víme, že se chystá čtvrtý díl série Thor, tentokrát s podtitulem Love & Thunder. Režie (a scénáře) se ujme opět Taika Waititi a dočkáme se návratu Natalie Portman. A byla odhalena (pro fandy komiksové předlohy úplně ne) nečekaná věc, že z ní bude také Thor.

Není to jediné překvapení, které se filmu týká, nově bylo oznámeno, že se ve filmu objeví Christian Bale. Netřeba připomínat, že ten není nováčkem, pokud jde o komiksové projekty, ztvárnil Bruce Waynea/Batmana v Nolanově trilogii, ale od té doby se v žádné komiksovce neukázal.

To se ale změní. Nicméně, jak asi tušíte, není zatím jasné, koho ztvární, ovšem spekuluje se o tom, že by to mohl být Balder, což je Thorův nevlastní bratr. Ten měl být součástí filmů Thor už v minulosti, ale nakonec z toho sešlo a Bale by se na tohoto zkušeného bojovníka a syna Odinova skvěle hodil.

Samozřejmě ale se ale může ukázat, že Christian dostane na starosti úplně jinou postavu. Musíme si počkat na to, až nám to Marvel oficiálně sdělí (nebo dojde k úniku informací). Samotný film pak bude mít premiéru 4. 11. 2021.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat