Představitel Thora Chris Hemsworth je borec, daroval milion dolarů na boj proti požárům v Austrálii

Tak to má být.

Asi vám neuniklo, že v Austrálii propukly velké požáry, které už zdevastovaly rozsáhlou plochu z krajiny, zabily velké množství zvířat a také ohrožují lidské domovy (zatím zničily cca 2 500 budov) a životy (zemřelo více než dvacet lidí). Spousta lidí se tak rozhodla přispět v různých sbírkách na podporu boje proti této katastrofě.

Zapojily se také celebrity a některé z nich nemalými částkami, například australský rodák Chris Hemsworth se takzvaně plácl přes kapsu a daroval spolu se svou rodinou rovnou milion dolarů. Ve videu se herec nechal slyšet:

"Ahoj všichni. Stejně jako vy, i já chci podpořit boj proti požárům tady v Austrálii. Moje rodina a já darujeme milion dolarů. Doufám, že vy budete schopni také přispět. Každé penny se počítá, takže cokoliv můžete darovat bude velmi oceněno. Dávám dohromady odkazy na podporu hasičů, organizací a charit, které poskytují přímou podporu během těchto devastujících a náročných časů. Nemohu dostatečně vyjádřit díky všem z celého světa za jejich podporu a dary. Opravdu to pomůže, takže jděte do toho! Všechny vás zbožňuji."

Přispět samozřejmě můžete i vy, určitě jste si všimli toho, že například na Facebooku běží různé sbírky. A jak řekl Chris, každé penny (nebo u nás koruna) se počítá.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat