Joker: Režisér jedničky i Joaquin Phoenix jsou připraveni natočit dvojku

I když to původně v plánu nebylo.

V případě Jokera (2019) se mluvilo o tom, že půjde o jeden film s tím, že pokračování nebudou. Ale poté, co se z filmu stala nejvýdělečnější komiksovka (pokud se bavíme o čistém zisku) a první mládeži nepřístupný film, který vydělal víc než miliardu dolarů, spousta lidí si říkala, že dříve nebo později na dvojku dojde.

To zatím potvrzeno nebylo a režisér Todd Phillips v minulosti naznačoval, že pravděpodobný je pouze jeden film, ale jak se dalo čekat, nakonec je tomu trochu jinak. Todd Phillips se nechal slyšet:

"Když film, který stál 60 milionů dolarů, vydělá 1 miliardu dolarů, samozřejmě, že vás to napadne (smích). Ale Joaquin a já jsme se zatím úplně nerozhodli. Jsme tomu otevření. Tím chci říct, upřímně zbožňoval bych spolupráci s ním, ať už jde o cokoliv. Takže kdoví. Ale musel bych mít skutečné téma, které by rezonovalo, stejně jako v případě prvního filmu, který nakonec byl o traumatu z dětství a nedostatku lásky a nedostatku empatie. Tohle vše byly věci, díky kterým pro nás film fungoval, takže bychom museli mít něco, co by mělo podobný dopad."

Todd tedy dál naznačuje, že to toho nepůjde za každou cenu, ale pouze v případě, že děj bude mít pořádnou myšlenku, která nevyjde naprázdno a nebude zřejmé, že druhý Joker vznikl jen kvůli penězům.

Nicméně, Warner Bros. zatím nedalo vědět, že má pokračování v plánu (byť se chvíli objevovaly zprávy, že se na ní už pracuje), ovšem opravdu by bylo překvapením, pokud by nakonec nedalo filmu zelenou. Přece jen, v první řadě jde o peníze...


Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat