James Gunn odmítl natočit další film Superman a dal přednost Suicide Squad

Odvážná volba.

James Gunn roky působil u Marvelu, pro který natočil dva filmy Strážců Galaxie. Poté byl ale vyhozen kvůli cca deset let starým nevhodným vtípkům. Brzy na to se ho ovšem ujaly společnosti Warner Bros. a DC a Gunn pro ně začal připravovat scénář pro Suicide Squad. Nakonec ho firmy přesvědčily také k režii. Ale jak se zdá, původně pro něj měly jiné "kšefty", respektive mu nabídly hned několik projektů a to včetně jednoho se Supermanem. Gunn ale trval na tom, že chce natočit The Suicide Squad:

"Už mnohokrát se objevily zprávy, že mi DC nabídlo to, že mohu natočit jaký film chci, včetně nějakého filmu se Supermanem (ne konkrétně Muže z oceli 2, o čemž jsem viděl zprávy). Rozhodl jsem se pro The Suicide Squad, protože je to jedna z mých neoblíbenějších značek vůbec. Je to příběh, který jsem chtěl odvyprávět víc, než jakýkoliv jiný."

Není to překvapením, James je specialista na zábavné a trošku ztřeštěné komiksovky, čehož jsou Strážci Galaxie jasným důkazem a u The Suicide Squad se může pořádně vyřádit. A až to udělá, tak se vrátí k Marvelu, aby natočil třetí Strážce Galaxie. Kdy budou mít premiéru, to zatím není jasné, ale The Suicide Squad dorazí do kin 5. 8. 2021.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat