Hvězda Mandaloriana jako She-Hulk, asijská superstar v marvelovce Shang-Chi a režisér Deadpoola chystá zajímavý projekt

Komiksové střípky.

Jedním z marvelovských seriálů, který poběží na streamovcí službě Disney+ bude i série She-Hulk o sestřenici Hulka. Zatím není jasné, kdo by se mohl ujmout hlavní role, ale není málo těch, kterým by se líbila Gina Carano, která boduje v seriálu The Mandalorian. Jak by Gina jako She-Hulk mohla vypadat, ukazuje fanouškovský obrázek. Jen pro informaci, Marvel i Lucasfilm patří Disneymu, takže by nebylo překvapením, pokud by Gina pracovala jak pro Lucasfilm, tak pro Marvel (už se objevila ve filmu Deadpool, který ale vznikl ještě v době, kdy nebyl Fox součástí Disneyho, Marvel pouze spoluprodukoval).


Marvel v roce 2021 nabídne první svou komiksovku s asijským superhrdinou v hlavní roli a to Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings. A zdá se, že by se v něm mohla objevit asijská superstar Michelle Yeoh. Ta už si jednu postavu v Marvelovském filmovém universu zahrála a to Aletu Ogord, členku původního týmu Strážců Galaxie, ale bylo to pouze o cameo a zdá se, že v případě Shang-Chiho půjde o úplně jinou postavu. Není ale zatím jasné jakou, ostatně zatím probíhají jednání, ještě neskončila ruka v rukávě. Film má naplánovanou premiéru na 11. 2. 2021.

David Leicht se blýskl druhým dílem Deadpoola, ovšem aktuálně bylo oznámeno, že zamíří do jiného žánru. Natočí totiž film na motivy seriálu Kung Fu ze sedmdesátých let minulého století. A je to bezesporu dobrá volba, Leitch akci umí, jako spolurežisér pracoval například na Johnu Wickovi (2014) a režíroval Atomic Blonde: Bez lítosti (2017). Zatím není jasné, kdy by se měl film Kung Fu natáčet, ani není známo, kdy se dočká premiéry.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat